Ja, wij bieden ook een spoed service aan. Afhankelijk van product of service, kunnen wij bepalen of het mogelijk is. Daarom kunt u altijd om advies vragen.
nee dat hoeft niet, wij hebben zelf een uitgebreide voorraad aan ritsen in alle soorten,kleuren,en maten.
Ja, het is juist aan te raden om het bij ons te laten opspelden. Wij weten precies waar wij moeten opspelden voor de juiste maat. Daarnaast krijgt u het nodige advies.
Bij het chemisch reinigen word perchlooretholeen gebuikt (de vloeistof zorgt ervoor dat vet oplost). Denk hierbij aan: smeer,frituurvet,kaarsvet enz.
Ja,wij hechten grote waarde aan een optimale service. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken. Wij bieden de haal- en brengservice aan in Wassenaar en omgeving.
het is zeer af te raden om de vlek zelf te behandelen de vlekken kunnen dan nog dieper in de vezel dringen.
Nee, met meer dan 20 jaar ervaring in de wasserette branche hebben wij de nodige kennis van alle stoffen/materialen.
nee, het stomen van uw kleding veroorzaakt geen slijtage. Als u het vuil te lang in de kleding laat zitten, kan er juist slijtage ontstaan.
Ja, u kunt u wasgoed binnen een paar uur ophalen. Als u er spoed bij heeft kan het zelfs binnen 2 uur.
De Normale tijdsduur is 2 dagen. Heeft u spoed? vraag dan naar de mogelijkheden.

Staat uw vraag er niet bij?

Wij doen ons uiterste best om uw van alle informatie te voorzien. Wij hebben daarom de meest gestelde vragen op onze website staan. Komt u er niet uit? of heeft u een vraag die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op via: info@superdrycleaning.nl. Of neem contact op via ons contact formulier.

Heeft u een klacht?

Heeft u een klacht of opmerking? Laat het ons dan weten, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Wij streven altijd naar de beste oplossing voor alle partijen!